Et sikkert vårtegn :: Hagemessen

I Hall E 02-05 står er vi omringet og i godt selskap nok engang. Utekjøkken, gabioner, utendørs fliser og alle farger belegningsstein, heller og støttemur har vi satt opp til glede og begeistring for publikum.

Velkommen inn for en prat!

Stand i Hall E, 02-05

Etter mange dager med bygging og rigging er standen på plass i Hall E på Hagemessen. Med stor glede og entusiasme tar vi publikum i mot 22 – 24 april 2022.

Se video omvisning nederst i saken.

Utekjøkken

Vi har satt opp hele to utekjøkken med mange variasjonsmuligheter, i Kombimur og i Rådhus mur. Disse kan kjøpes i hele sett, me en enkel bruksanvisning med.

Mer inspirasjon: Les Utendørs fliser og heller? Så enkelt kan det gjøres

Nyheten Rådhus Pluss og Torg Aveny

I tillegg har vi utstilt nyheten Torg Aveny og Rådhus Pluss belegningsstein. Disse har størrelse 28x21x6cm og er den største belegningssteinen på markedet. Belegningssteinsdekket blir mer rolig når steinene er større, da det gir mindre fuger.

Mer inspirasjon: Les Skap et vakkert utemiljø med belegningsstein

Tråkkhelle Passo og Heksagon

De populære tråkkhellene våre Passo, er også med på messen i tre farger. Lette og fine å jobbe med, disse brukes til å lage stier i hagen i enten dekorstein, grus eller gress.

Utendørs fliser i store formater

Utvalget vårt på utendørs fliser har ekspandert voldsomt de siste årene, og vi viser det gladelig frem. Supera serien er 90x90x3cm, og Cemento Serien kommer både i 3cm og 2 cm, og er 60x60x og 80×40. Å legge heller som er tilnærmet vedlikeholdsfrie er en god investering på terrassen, under pergolaen eller i lysthuset, særs velegnet til områder der det potensielt søles og grises til.

Smale høye Gabioner

Gabioner har blitt en suksess for oss de siste årene, vi har derfor tatt inn mye smalere stålgitter også, som er fine å bruke til gjerde mellom stolper av mur, for eksempel.

Gabion i størrelse 100x25x100cm

Video omvisning Aaltvedt stand Hagemessen 2022

En kort omvisning av Aaltvedt Stand på Hagemessen 2022.

Ta kontakt med oss for råd og inspirasjon. Vi hjelper deg gjerne med både planlegging og bygging: post@aaltvedt.no