Hvorfor velge gabioner?

Gjør det vakkert, men enkelt, med ferdigfylte gabioner.

Gabioner, som på italiensk betyr kister eller bur, er en eldgammel og robust byggemetode bestående av nettingkasser og fyllmateriale. Tradisjonelt har kassene blitt brukt som støttemur og til sikring av skråninger, men har den siste tiden sett en enorm økning i både bruk og popularitet takket være sin brede funksjonalitet og lange levetid. I tillegg ser de utrolig flotte ut.

Se vårt utvalg av gabioner her.

Gabioner – Et solid alternativ

De stødige stålburene er prisvennlige, vedlikeholdsfrie, enkle å håndtere og har mange bruksområder. Dette gjør gabioner til et bunnsolid alternativ enten du skal bygge gjerde, steinvegg, støyskjerm, støttemur, dammer, eller sikre deg mot jordskred og flom. Konstruksjonene kan bindes sammen, stables oppå hverandre og passer like godt til hager og gårdsplasser som til parker og grøntområder.

Derfor skal du velge gabioner:

  • Holdbare
  • Vedlikeholdsfrie
  • Enkle å håndtere
  • Anvendelige
  • Erosjonssikrende

Se også vårt utvalg av støttemur her.

Fiks ferdig

For å gjøre det mer kostnadseffektivt for deg som kunde, leverer vi gabionene ferdig fylte med kortreist norsk kulestein. Det slitesterke galvaniserte stålet gjør at steinburene er klare til å bli båret på plass ved levering. Løftekrok selges med produktene for de som ønsker det. Vi har et bredt utvalg størrelser, og hjelper deg gjerne å finne det som passer ditt
behov. Hos oss får du det du trenger for å realisere ditt prosjekt. Det har aldri vært enklere å bli en steinschmecker!

Det har aldri vært enklere å bli en steinschmecker!

Vi har også et stort utvalg av belegningsstein. Se mer her!