Så tidlig som i 1958 etablerte Knut Aaltvedt sin egen virksomhet under firmanavnet Murermester Knut Aaltvedt. I årene som har gått har det lille murerfirmaet vokst til en moderne industribedrift med nærmere 80 ansatte.

I mellomtiden har det skjedd mye.

I 1978 startet vi produksjon og salg av heller og kantstein i liten målestokk. I 1981 ble Hjelstad Betongvarefabrikk i Porsgrunn kjøpt. Hovedprodukter var Murt – Lett blokker og Plewa element pipe. Årene gikk og markedet forandret seg, i 1988 startet bedriften produksjon og salg av belegningsstein, heller, kantstein og støttemur. Produkter som også i dag utgjør en vesentlig del av produksjonen vår. For å klare å møte etterspørselen, ble det i 1992 investert i nye og moderne maskiner som klarte og produsere et større volum.

Se vårt utvalg av heller og kantstein!

I 2001 flyttet Aaltvedt Betong sin fabrikk til næringsområdet på Vold i Skien kommune. Det er her alle våre produkter blir produsert i dag. (På Vold har vi også produksjon av Miljøbriketter og salg av ferdigbetong gjennom selskapet A–Betong / Alltid Betong AS). Investeringer ble gjort, og Aaltvedt Betong har i dag et av de mest moderne anleggene innen sin bransje. Beliggenheten med Grenland havn som nærmeste nabo er sentral med tanke på distribusjon og produksjon, med rask tilgang til de råstoffene som skal til for å lage produkter med høy kvalitet. I tillegg til stort lager i Skien har vi flere lager over hele landet, dette for å skape god tilgjengelighet på våre produkter.

I dag er Aaltvedt Betong en betydelig aktør på markedet. Vårt brede produktspekter innen betong / utemiljø produkter og tilbehør selges under merkenavnet Aaltvedt.  Aaltvedt Betong selger sine varer gjennom ledende byggevare forhandlere, fagbutikker, hagesenter og utvalgte anleggsgartnere / entreprenører over hele landet.

Se også vårt store utvalg av belegningsstein her!