Dette er viktig å vite når du bestiller varer for hjemlevering

Aaltvedt  benytter to alternativer ved hjemlevering. Den tradisjonelle kranbilen eller transportabel truck. Begge er meget godt egnet, men kranbilen har en fordel hvis det er snakk om f.eks plassering over/bak en hekk, gjerde eller ved høyder i terrenget som det ikke er fremkommelig med kjøretøy. En bil fra oss har ikke mobilkran, det begrenser rekkevidden til ca 4 meter fra der bilen står. Det må være fremkommelig for stor bil, både når det gjelder bredde, grunnforhold og høyde. Det er viktig å gi tydelig beskjed til den du bestiller av, om fremkommelighet, snuplass for stor bil og andre detaljer som kan være viktig for oss å vite. Våre sjåfører vil alltid strekke seg langt for å plassere varer på ønsket sted, men husk at bilen stopper og stiller seg opp på én plass på én adresse. Levering utover én oppstillingsplass og/eller adresse vil ikke være mulig, med mindre det er avtalt og forhåndsbetalt.

Stort sett all utkjøring av lass over 1 tonn går med Kingsrød Transport fra hovedlageret til Aaltvedt i Skien.

Det viser seg at trucken er meget fleksibel i de fleste situasjoner. Det er få begrensninger med hensyn til plassering rundt på eiendommen dersom plassen tillater det. Total bredde på trucken er 2,5meter. Trucken har drift på alle hjul og tar seg meget godt frem også i ulent terreng. Trucken følger med bilen, dvs den er enten plassert bak på bilen/hengeren eller plassert oppe på lasteplanet. Trucken løfter seg selv opp og ned av kjøretøyet.

En levering fra oss med en av disse alternativene betyr at det er flere leveringer (kunder) på samme bil.  Det betyr at dine varer står både på bil og henger. I tilfeller der det ikke lar seg gjøre å komme frem til losseplass med bil og henger må hengeren plasseres på egnet plass, og paller må flyttes over fra henger til bil (kipping). Dette tar naturligvis lengre tid! Leveringer kan derfor strekke seg ut over dagen og kvelden. Det er én av grunnene til at vi dessverre aldri kan si klokkeslett for levering.
Når du har bestilt varer i butikk og oppgitt en ønsket dato for levering, vil du i løpet av de neste dagene motta en SMS fra transportøren. Denne SMS kan ikke besvares, men du kan ringe oppgitt nr dersom dato ikke passer. Normal leveringstid for direkteleveringer vil være inntil 5 virkedager fra vi får oppdraget.  Vi bestreber oss i det lengste på å levere på ønsket dato, men i den travleste tiden kan det være at vi trenger en dag eller to ekstra.

På overnevnte SMS angir vi dato for levering, sjåføren vil alltid ta kontakt med mottaker før ankomst.  Dette skjer enten ved avreise fra Skien eller når bilen nærmer seg.  Igjen, vi angir dessverre ikke klokkeslett for levering, da dette er meget vanskelig å beregne. 

Vi håper med dette at leveringen fra Aaltvedt vil bli vellykket og at du får et godt resultat med våre produkter. 

Nå er det bare å brette opp ermene og sette i gang! 

Lykke til med ditt prosjekt!

Merk at dette gjelder direkteleveringer i Øst, Sør og Midt-Norge.