Aaltvedt Gruppen selger ferdigbetongvirksomhet til Nordic Concrete Group.

Nordic Concrete Group har kjøpt ferdigbetongvirksomheten Alltid Betong fra Aaltvedt Gruppen AS. Bedriften vil fortsatt være lokalisert ved Voldsfjorden i Skien og driftes under samme navn som tidligere. De nye eierne vil beholde alle ansatte og fortsette produksjonen av ferdigbetong som før.

  • Vi ser at tiden er inne for at en større aktør tar over våre aktiviteter på ferdigbetong, slik at vi i Aaltvedt Gruppen kan fokusere mer på produksjonen av belegningsstein og andre produkter i Aaltvedt Betong, sier Knut Arne Wedén Aaltvedt, som er daglig leder både i Aaltvedt Gruppen og Aaltvedt Betong.

Nå overlater altså Aaltvedt Gruppen ansvaret til Nordic Concrete Group (NCG). Oppkjøpet skjer gjennom Kongsvinger Betong AS som er heleid av NCG. Kongsvinger-selskapet blir nå til «nye» Alltid Betong AS, som altså også vil omfatte avdelingen i Skien.

  • Alltid Betong blir nå en del av oss i Nordic Concrete Group AS, som har over 60 lokasjoner i Norge og er landets største ferdigbetongleverandør. Inntil nå har vi ikke vært lokalisert i grenlandsområdet, derfor passer dette oppkjøpet oss veldig bra. Det er mye aktivitet i området som vi ønsker å ta del i, og da muligheten kom opp med Aaltvedt Gruppen, syntes vi det passet svært godt, sier styreleder Erik Veiby i Nordic Concrete Group.

Alltid Betong ble etablert som egen virksomhet i 2004. Fra lokalene ved Voldsfjorden i Skien produserer selskapet, også kjent som A-Betong, ferdigbetong som distribueres til entreprenører og privatkunder. Ifølge Ove Ugelstad som blir ny daglig leder i Alltid Betong, blir det ingen dramatiske omveltninger med nye eiere.

  • Vi har stor tro på markedet i Grenland og vi overtar et godt drevet selskap med kompetente mennesker. Sammen med vår kompetanse vil vi utvikle Alltid Betong til å være en ledende leverandør i dette området fremover, sier Ugelstad.

Alltid Betong AS har 8 ansatte og nådde en omsetning på 37,4 millioner kroner i 2021, en økning på noen hundretusen fra 2020. Etter salget av Alltid Betong består Aaltvedt Gruppen AS nå av selskapene Aaltvedt Betong, Aaltvedt Eiendom, Aaltvedt Kontorbygg og det relativt nyetablerte selskapet Miljøbriketter AS.

Kongsvinger Betong AS er 100% eid av Nordic Concrete Group AS (NCG) som omsatte for 2,2 milliarder kroner i 2021. NCG er eid 50-50 av ØB Gruppen AS og KB Gruppen Kongsvinger AS med hovedkontor på Kongsvinger.

Virksomhetsoverdragelse 1.april 2022.

Kontaktpersoner:

Knut Arne Wedén Aaltvedt
knut@aaltvedt.no
917 55 328