A-Betong har drevet produksjon og utlevering av ferdigbetong i nedre Telemark i 12 år! A-Betong drives av produksjonsleder Jørgen Nielsen og daglig leder Tore Aaltvedt og er et 100% heleid datterselskap av Aaltvedt Betong AS.

A-Betong benytter lokal arbeidskraft med personell fra Grenland. Selskapet er helnorsk og er en god og solid leverandør av alle typer betong.

Fabrikken vår har beliggenhet på Vold Industriområde i Skien. Kapasiteten vår ligger på 90m3 per time. Vår selveide flåte av biler består av to biler med transportbånd, to med teleskoprenne, 1 bil uten ekstrautstyr, og i itillegg 2 pumi enheter. Våre transportenheter har en kapasitet fra 7,5-8 m3 per lass. Vi disponerer to «pumier» med 28 meters tårn. Dette er kombinerte transport og pumpeenheter. «Pumiene» har en rekkevidde på 28 meter og har kapasitet på 4m3 per lass. Andre biler supplerer gjerne til denne enheten for å spare ventetid mellom bilene. Raskt og effektivt! 

Leverandør av ferdigbetong

Fasthetsklasse fra B10 – B65, bestandighetsklasse fra M90-M40.

Betongkvaliteter med spesielle egenskaper (fiberbetong, selvkomprimerende, retardert, akselerert, gulvbetong, vanntettbetong eller andre sementtyper) etter forespørsel og nærmere avtale.

Avhengig av tilgjengelighet på støpestedet kan betongen leveres på ulike måter. Med renne rett fra bilen til trillebår, tobb eller rett i forskaling. Ytterligere fleksibilitet oppnås ved levering med teleskoprenne, transportbånd eller pumpe.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud! 

Kontaktinformasjon

Post og besøksadresse:
Alltid Betong AS
Havnevegen 22
3739 Skien

Ta kontakt:
Sentralbord: 35 59 21 00
Send e-post

Åpningstider:
Man – Fre 07:00 – 15:00

Bestillinger sendes til:

post@a-betong.no

Datablader

Søk etter Alltid Betong AS her:
ECO – ONLINE